Версія для друку
Субота, 24 березня 2018 00:00

Напередодні 5-ї Неділі Великого посту Владика Пантелеімон молився за Всенічним бдінням у Києво-Печерській Лаврі

  24 березня, напередодні Неділі п’ятої Великого посту, архієпископ Пантелеімон співслужив Предстоятелю УПЦ за Всенічним бдінням в Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.
 
   Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію також співслужили намісник монастиря митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Сєверодонецький і Старобільський Никодим, архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент, єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Баришевський Віктор, єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Ладижинський Сергій та духовенство обителі.
 
 
   Завтра остання неділя Великого посту напередодні седмиці, що передує Страсній — седмиці Страждань Христових. У цю неділю звершується пам’ять преподобної Марії Єгипетської – дивовижної святої, яка піднялась до Бога з глибокого падіння і, покаявшись, зі стану блудниці доросла до великих духовних висот. Церква дає вірним цей приклад, щоб навіть ті, хто є великими грішниками, не впадали у відчай, а звертались з покаянням до Бога, благодаттю Якого може оновитись кожен. 
 
За матеріалами Офіційного сайту УПЦ
Прочитано 471 разів
Галерея зображень