Версія для друку
Понеділок, 17 вересня 2018 00:00

Митрополит Пантелеімон привітав Керуючого Кіровоградською єпархією з днем тезоіменитства

  17 вересня 2018 року, в день пам´яті свт. Іоасафа Білгородського та св. блаж. Даниїла Єлисаветградського, Високопреосвященніший митрополит Уманський і Звенигородський Пантелеімон взяв участь у соборному служінні Божественної літургії з нагоди дня тезоіменитства Високопреосвященнійшого Іоасафа, митрополита Кіровоградського і Новомиргородського.
 
  Богослужіння очолив Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній у співслужінні митрополита Пантелеімона та митрополита Іоасафа.
 
  В урочистостях також взяли участь священнослужителі з інших єпархій та духовенство Кіровоградської єпархії УПЦ.
 
  За богослужінням були піднесені особливі молитви за мир в Україні та збереження єдності Православної Церкви.
 
  Особливою прикрасою свята став вокальний колектив "Хорова школа Києво-Печерської Лаври LITANNA" під керівництвом Войцеховської Тетяни.
 
  По завершенні Літургії митрополит Антоній передав вітання Правлячому архієрею Кіровоградської єпархії з Днем тезоіменитства від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія і побажав Його Високопреосвященству всесильної допомоги Божої у відповідальному архіпастирському служінні.
 
  Насамкінець, прихожанам собору, прочанам, гостям свята і всім присутнім була запропонована благодійна трапеза, в якій взяли участь понад тисячу вірян.
 
За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської єпархії
Прочитано 421 разів
Галерея зображень